(Poistunut julkaisusta)

Asiakashallinnan assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Otava Markkinapaikat Oy tarjoaa tehokkaita ja digitaalisia ratkaisuja kaupankäyntiin ja on yksi Suomen suurimmista markkinapaikoista. Otava Markkinapaikat Oy toimii Nettix Oy:n puitteissa ja sen tuoteperhe kattaa yli 20 suomalaisille tärkeää ja tuttua tuotetta kuten Nettiauto, Konepörssi ja Ampparit. Tuotteidemme kautta tuomme helppoja ja luotettavia ratkaisuja ajoneuvojen omistajuuden, kaupankäynnin ja tiedonhallinnan tarpeisiin. Otava Markkinapaikat Oy on osa Otava Konsernia. Etsimme asiakkaallemme Otava Markkinapaikat Oy:lle Helsinkiin proaktiivista ja tarkkaa kokoaikaista projektityöntekijää asiakashallinnan projektiin. Tehtävä on määräaikainen noin kahdeksan kuukautta kestävä työsuhde. Jatko määräaikaisuuden lopussa on mahdollinen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Päätehtäväsi on organisaation asiakastiedon ja -datan hallinta sekä koostaminen eri tietopankeista. Tavoitteesi on luoda fiksut asiakasnäkymät organisaation käyttöön samalla selkeyttäen asiakasdataa läpinäkyvämmäksi koko organisaatiolle. Tuet työlläsi myös sisäisiä asiakkaita erilaisissa asiakkuuksiin liittyvissä kysymyksissä. Projektin asiakasdatan koostamisen ja -hallinnan päävastuu on sinulla, saat tukea liiketoiminnan, talouden ja kehityspuolen projektijohdolta sekä tietysti muilta osaavilta kollegoiltasi. Arvostamme tehtävässä vaadittavaa ajantasaista O365:n hallintaa, erityisesti Excel-osaamista sekä ymmärrystä asiakkuudenhallintajärjestelmistä. Kokemus erilaisista datan analysointityökaluista on eduksesi tehtävässä.

Toivomme sinulta 

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme tarkkaa, sopeutuvaa ja ketterää työskentelytapaa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Kannat aina vastuun omista tehtävistäsi alusta loppuun, ja kykenet toimimaan sekä itsenäisesti kuin myös yhteistyötä tekevän tiimin jäsenenä. Arvostamme proaktiivisuuttasi ja luovuuttasi sekä rohkeuttasi tuoda esiin omaa näkemystäsi projektin onnistumiseen tähdäten.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostuneessa työyhteisössä yhdessä osaavien ja ammattiylpeiden kollegojen kanssa. Työyhteisössä vallitsee avoin, auttavainen ja välitön ilmapiiri. Pääset osaksi hienoa työkulttuuria, jossa annetaan mahdollisuuksia kasvaa ja oppia yhdessä muiden kanssa!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.   Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 16.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.