(Poistunut julkaisusta)

Asiakasbuukkaaja (Espoo)
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

ASIAKASHANKKIJA / BUUKKARI

Haluaisitko kehittyä asiakashankinnan ammattilaiseksi? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea osaksi yhtä Suomen TOP10 parhaimmista työpaikoista (Great Place To Work 2017). 

Omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut Pohjolan LVIturva Oy etsii toimintansa laajentuessa uusia asiakashankkijoita. Tehtäväsi on sopia asiakastapaamisia kotitalouksiin.

Tehtävänäsi on tehdä omakotiasukkaiden arjesta helppoa ja turvallista. Pohjolan LVIturva on 2010 vuodesta saakka nopeasti kasvava talotekniikkaremonttien edelläkävijä, jonka menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto on noin 20 milj. euroa.

Asiakashankkijan työtehtävässäsi onnistumista auttavat:

-Ahkera, sanavalmis ja sosiaalinen asenne
-Tiimityöskentelytaidot 
-Organisointikyky

Innostuessasi työtehtävästä asiakashankkijana LVIturva työpaikkana tarjoaa sinulle:

-Energisen ja jatkuvasti eteenpäin pyrkivän työyhteisön.
-Kannustavan palkan ja nuorekkaan eteenpäin tähtäävän työyhteisön.
-Pitkäaikaisen työpaikan
-Mahdollisuuden kehittyä ja oppia joka päivä 
-Hyvät etenemismahdollisuudet talon sisällä

Omaatko HIRMUhyvän asenteen ja innostuit Pohjolan LVIturvan työtehtävästä. 

Odotamme kesätyöntekijöiltä mahdollisuutta aloittaa työt pian ja jatkaa mielellään aina elokuun loppuun saakka kokoaikaisena. Kirjoithan hakemuskirjeeseesi, että olet hakemassa kesätyötä.

Toimita avoin työhakemuksesi kera CV:n sähköpostitse osoitteeseen rekry@hirmu.fi mahdollisimman pian. Otsikoithan hakemuksesi (Asiakashankkija + omanimesi). Toimitathan hakemuksesi meille viimeistään 22.5. mennessä.