(Poistunut julkaisusta)

Asiakasasiantuntija tai Asiakkuuspäällikkö
Valkeakosken OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Etsimme Valkeakosken Osuuspankkiin

Asiakasasiantuntijaa tai Asiakkuuspäällikköä

tekemään asiakkaidemme unelmista totta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla selkeitä näyttöjä tuloksellisesta asiakastyöstä. Edellytämme vahvaa käytännön kokemusta finanssialasta erityisesti yritysrahoituksesta. Pystyt hoitamaan itsenäisesti, kokonaisvaltaisesti ja kannattavasti omaa asiakassalkkuasi yhteistyössä muun rahoitustiimin kanssa. Vastuualueeseesi kuuluu myös uusasiakashankinta sekä yrityskäynnit. 

Työssäsi olet analyyttinen, myynnillinen, osaat priorisoida sekä hallitset omaa ajankäyttöäsi. Sinulla on taitoa analysoida yrityksen taloudellista tilaa ja rahoituskelpoisuutta sekä kykyä toimia ja johtaa rahoitusprojekteja aina sopimukseen saakka.  Odotamme sinulta joustavuutta sekä hyviä yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kyky rakentaa pitkiä, luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Arvostamme soveltuvaa koulutusta alalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, sekä pankin tarjoamat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta, www.op-ura.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Juha Luomala, puh. 0400 673 069 ja pankinjohtaja Riikka Engström, puh.  044 557 5690.