(Poistunut julkaisusta)

Asiakas-/toimituspalvelutyöntekijä
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Asiakkaamme Rehux Oy etsii positiivista ja organisointitaitoista työntekijää asiakas- ja toimituspalvelutyöhön Tarvasjoelle!

Rehux on suomalainen yritys, joka tuottaa tasokkaita rehuvaihtoehtoja sika- ja siipikarjatiloille.

Rehux hakee joukkoonsa positiivista ja motivoitunutta asiakastyöntekijää, joka pitää hymyn huulilla kiireenkin keskellä ja pitää monet langat käsissään. 

Työnkuva on moninainen, mutta ensisijaisen tärkeää on, että olet positiivinen asiakaspalvelija, joka on organisointitaitoinen ja motivoitunut pitämään huolen hyvistä asiakassuhteista. Työssäsi varmistat esimerkiksi asiakkaiden rehutarpeet eri ajankohtina ja palvelet asiakkaita heidän eri tilanteissaan.

Työhösi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi avustavia tehtäviä niin tuotannon seurannassa kuin varaston seurannan puolellakin, joten hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu/taito kehittää toimintaa kuten esimerkiksi tuotannon prosesseja ovat toivottuja ominaisuuksia.

Olet etsimämme henkilö, mikäli nautit monipuolisesta työnkuvasta, asiakaspalvelusta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä.
Myyntihenkisyys ja yrittäjämäinen asenne työhön ovat sinulle eduksi.
Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, sillä etsimämme henkilö on vahvasti mukana tuotantoprosessin koko ketjussa. Sinulla ei tarvitse olla maataloustuotekokemusta - kaikki on opittavissa. Asenne ratkaisee!

Työsuhde tehdään vuokratyösuhteena; jatkossa on mahdollisuus siirtymiseen asiakkaan kirjoille. 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme usein hakemuksia jo hakuajalla. Virallinen hakuaika päättyy 14.12.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Kinnunen, p. 0447453257 3.-4.12 klo 14-15 / Citywork Turku Oy.