(Poistunut julkaisusta)

Asiakas- tai asiakkuusneuvoja, OP Kalajoki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Kalajoen Osuuspankki on itsenäinen OP Ryhmään kuuluva pankki, joka toimii Kalajoen kaupungin alueella. Olemme johtava paikallinen rahoituslaitos, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntija-apuun. Palvelemme 10 300 asiakasta 18 asiantuntijan voimin.

Haemme nyt osaavan joukkomme vahvistukseksi huhtikuulle 2019 asti kestävään määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen

Asiakas- tai asiakkuusneuvojaa

Tehtävässä työskentelet monipuolisten luotto- ja vakuusasioiden parissa. Tehtävänäsi on hoitaa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti asiakkaiden lainoihin ja vakuuksiin liittyviä tehtäviä. Lisäksi hallitset päivittäiset raha-asiat ja säästämisen palvelut. 

Haemme henkilöä, jolla on jo kokemusta asiakasneuvotteluista sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Rahoitusosaamisen katsomme eduksi. Toivomme sinulta myös osaamista OP Ryhmän sovelluksista, kuten Osuva-palveluista. 

Olet asenteeltasi positiivinen, työssäsi tavoitteellinen ja vastuullinen toimija, joka haluaa kehittää osaamistaan aktiivisesti. Olet joustava ja rakentava jäsen työyhteisössämme ja haluat luoda asiakkaallesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Kaupallinen koulutus antaa sinulle hyvän pohjan ja edellytykset tehtävän hoitamiseksi. Lisäksi tässä työssä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä kestää painetta kiireenkin keskellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät ja tueksesi saat mukavat kollegat valmiina jakamaan omaa osaamistaan. Tarjoamme kehittymisen paikan viihtyisässä työ- ja vapaa-ajanympäristössä. Kalajoen Hiekkasärkkien merellisessä ympäristössä koet elämyksiä ja saat upeat aktiviteettimahdollisuudet. 

Jäikö sinulla vielä kysyttävää pankistamme tai tehtävästä? Tiedusteluihisi vastaa 27.7.2018 saakka toimitusjohtaja Leena Pajumaa, 010 25 43 421 ja sen jälkeen 5.8.2018 saakka pankinjohtaja Raili Marjakangas 010 25 43 423.

Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi ja jätä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 5.8.2018 osoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.