(Poistunut julkaisusta)

Asiakas- ja tuoteryhmäpäällikkö
Ecolan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Kasvun vauhdittamiseksi haemme INFRA-liiketoimintasektorin myyntihenkistä vetäjää vastaamaan liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työpaikka sijaitsee Nokialla ja vastuualueena koko Suomi.

Asiakas- ja tuoteryhmäpäällikkönä vastaat toimenkuvan mukaisesti:

  • yhtiön tuhka- ja kiviainespohjaisten infra- ja uusiosideainetuotteiden myynnistä ja toiminnan kannattavuudesta
  • aktiivisesta infra- ja uusiosideaineliiketoimintasektorin asiakas- ja sidosryhmäkentän hoidosta, sekä myyntistrategian rakentamisesta ja sen toteutuksesta
  • Sekä lisäksi osallistut yhtiön infra- ja uusiosideaineliiketoimintasektorin ja tuhkapohjaisten tuotteiden kehittämiseen yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti
  • Raportointi tehtävässä toimitusjohtajalle / operatiiviselle johtajalle yhtiön johtoryhmän jäsenenä.

Odotamme sinulta:

  • Vahvoja näyttöjä tulosvastuullisesta myyntityöstä ja kokemusta johtoryhmätyöskentelystä
  • Jatkuvaa halua kehittyä ja kehittää liiketoimintaa nykyresursseja hyödyntäen sekä uusia mahdollisuuksia etsien
  • Aktiivista asiakas- ja myyntikeskeistä toimintatapaa
  • Itsenäistä työskentelytapaa ja paineensietokykyä

Menestyt tehtävässä oma-aloitteisella, tavoitteellisella ja ennakkoluulottomalla asenteellasi ja hyödyntämällä neuvottelijan myyntitaitojasi ja kokemuksen tuomia tarjouslaskenta- ja sopimusneuvottelukykyjäsi. Sinulla on näyttöjä onnistumisista myynnissä ja haluat päästä tuloksiin tiimityöskentelyn kautta sujuvien vuorovaikutustaitojesi avulla. Tehtävässä tulee kyetä verkostoitumaan kansainvälisesti, joten odotamme riittävää englannin kielen taitoa.

Olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ja tuot rohkeasti oman osaamisesi ja innovatiivisuutesi työyhteisön käyttöön. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitosi vakuuttavat asiakkaat kerta toisensa jälkeen. Toimintatapasi on systemaattinen ja mahdollinen kokemuksesi kiertotalouden alalta luo hyvät edellytykset onnistua tässä tehtävässä. Sinulla on tekninen tai kaupallinen tutkinto tehtävään soveltuvalta alalta. Olet valmis matkustamaan tehtävän hoitamiseen edellyttämän määrän.

Ecolan tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan uudistamaan teollisen sideainemarkkinan markkinoita ympäristöä säästävillä uusioaineksilla. Pääset näyttämään kykysi yrittäjämäisessä toimintaympäristössä ja viedä Ecolan Oy:n infra- ja uusiosideaineliiketoiminta tasolle, jolla sen pitää alan johtavalla toimijalla olla.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi osoitteeseen juha.ahvenainen(a)ecolan.fi viimeistään 8.6.2020. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat: toimitusjohtaja juha.ahvenainen(a)ecolan.fi, puh. 040 838 2038 sekä operatiivinen johtaja hannu.tukiainen(a)ecolan.fi, puh. 040 057 8988.