(Poistunut julkaisusta)

Asiakas- ja aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt haemme kesäksi palveluhenkisiä asiakas- ja aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin asiakaskohteisiin. 

Asiakas- ja aulapalveluhenkilönä huolehdit esimerkiksi vieraiden vastaanottamisesta ja opastamisesta, avain- ja kulkukorttien hallinnasta, palvelupyyntöjen käsittelemisestä, lähetysten vastaanottamisesta sekä postin lajittelusta ja jakamisesta. Tehtävä voi sisältää pienimuotoisia kalustesiirtoja ja muita toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on itsenäistä ja edellyttää 18 vuoden ikää. Työajat vaihtelevat asiakaskohteista riippuen, mutta ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä. Työt alkavat kesäkuun alussa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset loistavat asiakaspalvelutaidot, hyvät IT taidot sekä positiivinen ja oma-aloitteinen työote. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tietyissä asiakaskohteissa ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat välttämättömiä. 

Tule viettämään kesää mahtavan tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 24.3.2019.