Asiakas- ja aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt haemme kesäksi palveluhenkisiä asiakas- ja aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin asiakaskohteisiin. 

Asiakas- ja aulapalveluhenkilönä huolehdit esimerkiksi vieraiden vastaanottamisesta ja opastamisesta, avain- ja kulkukorttien hallinnasta, palvelupyyntöjen käsittelemisestä, lähetysten vastaanottamisesta sekä postin lajittelusta ja jakamisesta. Tehtävä voi sisältää pienimuotoisia kalustesiirtoja ja muita toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on itsenäistä ja edellyttää 18 vuoden ikää. Työajat vaihtelevat asiakaskohteista riippuen, mutta ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä. Työt alkavat kesäkuun alussa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset loistavat asiakaspalvelutaidot, hyvät IT taidot sekä positiivinen ja oma-aloitteinen työote. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tietyissä asiakaskohteissa ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat välttämättömiä. 

Tule viettämään kesää mahtavan tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 24.3.2019. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222992
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa