(Poistunut julkaisusta)

Asfalttityöntekijöitä päällystysliiketoimintaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme Pohjois-Pohjanmaalle

Asfalttityöntekijöitä päällystysliiketoimintaan

 

Etsimme kokeneita asfalttityöntekijöitä kaudelle 2019. Työtehtäviisi kuuluvat levittäjän kuljettajan, sekä perä-, kola-, jyrä- tai lapiomiehen työtehtävät sekä mahdollisesti myös pohjatyöntekijän työtehtävät. Sinulla on aikaisempaa kokemusta asfaltti- tai maanrakennusalan tehtävistä ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Kokemus alalla vaadituista kortti- ja pätevyyskoulutuksista (Työturva- ja Tieturva 1) katsotaan eduksesi.

Tehtävät ovat määräaikaisia kauden 2019 ajan ja työt alkavat toukokuussa. Työalueena on ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaa.

Lisätietoja vastaava työnjohtaja Jyrki Löytynoja puh. 0400 202 182.

Jätä hakemuksesi 28.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

 

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.