(Poistunut julkaisusta)

ASFALTTITYÖNTEKIJÄ, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
Sundström Ab Oy:sta on viidessäkymmenessä vuodessa kasvanut merkittävä perheyritys, joka keskittyy korkealaatuisten ja joustavien palveluiden tarjoamiseen. Menestyksen ovat mahdollistaneet pätevä henkilöstö sekä asiakkaiden tarpeita vastaavat räätälöidyt ratkaisut. Tänä päivänä Sundström työllistää noin 120 ihmistä ja liikevaihto on n. 60 milj. euroa. Yrityksen toiminta-aloja ovat maanrakennus, ratatyö, asfaltointi, kuljetus, salaojitus ja murskaus. Yrityksemme visio on olla ”kaikkein tehokkain, modernilla tekniikalla ja parhaalla mahdollisella ammattitaidolla”. Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme asfaltointityöntekijöitä. Lisätietoja: www.sundstroms.fi

 

Haemme Sundströmin palvelukseen reippaita

ASFALTTITYÖNTEKIJÖITÄ Vaasaan

Etsimme asfalttityöntekijöitä Vaasan alueelle. Työ on kokoaikatyö ma-pe klo 7.00-17.00 ja kestää n. 7kk, työ alkaa toukokuussa. Sinulla on myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. 

Tehtävänäsi on teiden, liikennealueiden, pihojen ja pysäköintialueiden päällystyöt. Kesäkuukaudet ovat asfalttityön sesonkiaikaa ja tarvitsemmekin useita uusia työntekijöitä.

Toivomme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja tiimityöskentelytaitoja. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavasta työstä.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 1.4.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.