(Poistunut julkaisusta)

Asfalttisahaaja, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020
Etsimme asiakkaallemme

ASFALTTISAHAAJAA

aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen viikoille 32 - 39 (3.8. - 25.9.). Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta asiakkaamme tarpeen huomioiden myös jatko tehtävissä on määräaikaisuuden jälkeen mahdollinen.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja halua päästä kehittämään itseäsi niissä vielä lisää. Olet joustava ja oma-aloitteinen työntekijä, jolle on jo kenties karttunut tuntemusta alan tuotteista ja tekniikoista. Fyysisessä työssä olet omimmillasi, muttet myöskään vierasta tietoteknisten laitteiden käyttöä.

Työtä on projektin aikana tarjolla 40h/vko ja työajat sijoittuvat tehtävässä pääasiassa klo 7-15.30 välille. Tekijältä odotetaan kuitenkin valmiutta työskennellä satunnaisesti myös muina vuorokaudenaikoina sekä viikonloppuisin. Tehtävässä edellytetään voimassa olevia työturva-, tulityö- ja tieturvakortteja, EA1- ja C-kortti ovat eduksesi. Työsuhteen mahdollisesti jatkuessa edellytetään tekijältä myös matkustus- ja varallaolovalmiutta kotimaassa.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
Hyvää fyysistä kuntoa
Voimassa olevia tieturva-, tulityö- ja työturvakortteja tai niiden päivittämistä
Suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Haastavan ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi
Kannustavan palkkauksen ja hyvät kehittymismahdollisuudet


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja liitä myös CV hakemukseesi.Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian.


Lisätietoja

Henna Kaartinen
Rekrytointikonsultti
henna.kaartinen@staffpoint.fi