(Poistunut julkaisusta)

Asentajia/vanhempia asentajia
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Asentajia/vanhempia asentajia

Asentajana toimit tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä. Lisäksi osallistut tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon. Tehtävät sijoittuvat tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia. Luemme eduksi kokemuksen tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä, turvatekniikasta sekä mastotöistä. Voit olla konkari tai juuri koulusta valmistunut ja sinulla on hyvä uuden omaksumiskyky sekä reipas asenne.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee joko Oulussa, Helsingissä tai Turussa.

Tehtävään valittavista henkilöistä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: ”KT Asentaja Oulu/Helsinki/Turku”. Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 1.9.2019 mennessä.