Asentajia
VR FleetCare

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Raidekalustot ovat isoja investointeja, joista on pidettävä huolta ja joita on pystyttävä modernisoimaan koko niiden elinkaaren ajan. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Meillä on töissä noin 700 huippuammattilaista raidekaluston kunnossapidon asentajaa erilaisin taustoin.   

Nyt haemme vakituiseen työsuhteeseen asentajia Pieksämäen varikolle, jossa huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa.  Vetokalustopalvelut-yksikkö vastaa vetureiden, kiskobussien ja ratatyökoneiden kunnossapidosta.

Tuleviin tehtäviisi kuuluvat rautatiekaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt.  Työ sisältää myös rautatiekaluston kuljettajan tehtäviä varikon raiteiston alueella. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta, terveydentilaa ja ammatillista koulutusta esimerkiksi ajoneuvoasentaja, automaatioasentaja tai sähköasentaja. Aiempi kokemuksesi kunnossapidon työtehtävistä katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti, ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta. Työ edellyttää valmiutta 2- ja 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Janne Westman puhelimitse 0408640347 tai sähköpostitse janne.westman@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 16.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot