(Poistunut julkaisusta)

Asentajia
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme Tampereelle pitkään työsuhteeseen asentajia mekaaniseen asennukseen/kunnossapitoasennukseen.

Asiakkaamme on suuri, kansainvälinen toimija ja alansa markkinajohtaja Suomessa.

Työ on mekaanista kunnossapitoa ja asennusta käsittäen pääasiassa erilaisten kuljettimien kulutusosien huoltoa ja uusien asentamista. Työpiste sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta työhön sisältyy myös jonkin verran reissaamista ja asennustöitä asiakkaiden tuotantotiloissa. Itse huoltotyö on helposti opeteltavissa, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, teknistä ymmärrystä ja tekemisen meininkiä. Voit olla oikea henkilö tehtävään, mikäli olet joustava, oma-aloitteinen ja luotettava. Lisäksi sopeudut nopeasti muuttuviin työtehtäviin ja aikatauluihin.

Tarjoamme:

  • Hyvin kilpailukykyisen kokonaispalkkauksen
  • Erittäin kattavan perehdytyksen
  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi teollisuuden asennusten ja kunnossapidon parissa
  • Noin puolen vuoden mittaisen määräaikaisen vuokratyösuhteen, josta tavoitteena on työllistää hyvä tekijä suoraan asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi määräaikaisuuden jälkeen.

Työt alkaa HETI sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kerro osaamisesi meille ja lähetä pikaisesti hakemusta palkkatoiveineen Baronan Careers-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Jani Karjalainen, 040 5653550, jani.karjalainen@barona.fi