(Poistunut julkaisusta)

Asentajia Wärtsilään
Wärtsilä Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tahdotko toimia työntekijänä Wärtsilän moottorituotannossa? Wärtsilä tähtää kannattavaan kasvuun tarjoamalla edistyksellistä teknologiaa ja elinkaariratkaisuja merenkulku- ja energia-alan asiakkaille.

Etsimme Wärtsilään motivoituneita ja oppimishaluisia mekaanisia asentajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää laiva- ja voimalamoottoreiden mekaanista asennusta nykyaikaisin menetelmin siistissä työympäristössä. Työssä pääsee nauttimaan vaihtelevista ja haastavista asennustehtävistä, jotka antavat tekijälleen mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Hakijana omaat tehtävänkuvaan soveltuvan ammattitutkinnon, sekä aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä. Sujuva piirustustenlukutaito on tärkeää työssä suoriutumisen kannalta. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta vuorotyöskentelyyn. Hakijana ymmärrät työsi tärkeyden osana työryhmää, sekä työturvallisuus ja laadukas tekeminen kuuluvat työskentelytapaasi. Lisäksi vaadimme hakijoilta ennen kaikkea motivoitunutta ja reipasta asennetta! Työkieli tuotannossa on suomi, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työsopimus tehdään Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja on määräaikainen. Tehtävään valituille henkilöille teetätämme työterveystarkastuksen, joka sisältää huumeseulan. Tarkastuksen läpäisy on edellytys työsuhteen syntymiselle.

Rekrytointia hoitaa Barona ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen tulee esittää Baronalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 0505974102, arkisin klo 8-16.

Etsimme Wärtsilään myös:

Sähköasentajia: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5d4d1936c40e310020bb7910/

Kokoonpanijoita: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5d4d18c7c40e310020bb78d6