(Poistunut julkaisusta)

Asentajia Wärtsilä Services, Runsorin yksikköön
Wärtsilä Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Tahdotko toimia asentajana Wärtsilä Services moottorituotannossa Runsorissa?
Wärtsilän päämääränä on kehittää kestävää yhteiskuntaa älykkään teknologian avulla.

Etsimme Wärtsilän Runsorin huoltoyksikköön motivoituneita sekä oppimishaluisia mekaanisia asentajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää laiva- ja voimalamoottoreiden asennus- ja huoltotöitä nykyaikaisin menetelmin siistissä työympäristössä. Työssä pääsee nauttimaan vaihtelevista ja haastavista asennustehtävistä, jotka antavat tekijälleen mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Edellytämme että omaat tehtävänkuvaan soveltuvan ammattitutkinnon, sekä aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä. Sujuva piirustustenlukutaito on myös tärkeää työssä suoriutumisen kannalta. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta vuorotyöskentelyyn. Eduksi luetaan aiempi kokemus Wärtsilän moottoreiden kokoonpanosta.

Edellytämme tiimityöskentelytaitoja sekä että ymmärrät työturvallisuuden ja laadukkaan tekemisen merkityksen osana päivittäistä työntekoa. Hakijoilta vaadimme ennen kaikkea motivoitunutta ja reipasta asennetta. Työkieli on suomi, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työsopimus on määräaikainen ja tehdään Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Tehtävään valituille henkilöille teetätämme työterveystarkastuksen, joka sisältää huumeseulan. Tarkastuksen läpäisy on edellytys työsuhteen syntymiselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Markus Korpela numerosta 0504648493 tai Sami Rinta-Valkama numerosta 0505974102, arkisin klo 8-16.