Asentajia Vihtavuoreen (FI.CO. Oy)
FI.CO. Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021
TEHTÄVÄNKUVAUS

Etsimme yhteistyökumppanimme FI.CO. Oy:n tiimin vahvistukseksi ja kasvun tueksi uusia asentajia. Rekrytoitavat henkilöt työllistyvät kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajana astut kuvaan ajoneuvon alustan eli nupin ja lavan saapumisen jälkeen; kaikki mistä valmistettava ajoneuvo koostuu aina säiliön rakenteista alkaen, rakennetaan FI.CO:lla. Jotta kaikki tarvittava mahtuu ahtaisiinkin paikkoihin, työ etenee vaiheissa komponenttien kokoamisesta niiden paikalleen asentamiseen.

Töitä tehdään arkena klo 7-15:30.

Halutessasi voit tutustua yritykseen tarkemmin täällä.

MILLAISTA OSAAJA HAEMME?

Tehtävässä menestyvällä asentajalla on useamman vuoden kokemusta raskaankaluston päällirakenteiden asentamisesta. Mikäli omaat kokemusta ja tietotaitoa automaatiosta, pneumatiikasta, hydrauliikasta ja robotiikasta – mahtavaa! Apunasi työssä on perustyökalut kuten akkuporakone, leka ja räikkä sekä nosturi raskaimpien komponenttien siirtelyyn. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta ja asennuksia tehdään paikoin ahtaissakin olosuhteissa.

Hitsaustaito ja -luokat katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, lisäksi englannin kielen taito on eduksi.

MITÄ FI.CO. TARJOAA SINULLE?

FI.CO:lla töitä tehdään hulvattoman huumorin siivittämänä iloisessa ja välittömässä yhteisössä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Toiminnan keskiössä on asiakkaasta välittäminen, mutta myös aito innostus omaa työtä kohtaan ja usko siihen mitä tehdään.

FI.CO:lla pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja viiden ammattilaisen tuotantotiimiä, jossa sinun on mahdollista kasvaa ja kehittyä.

KIINNOSTUITKO?

TEMP-TEAM toimii yhteistyökumppanina rekrytoinnissa. Valitut henkilöt työllistyvät kokoaikaiseen ja vakituiseen vuokratyösuhteeseen TEMP-TEAMin kautta, mutta siirtyminen FI.CO. Oy:n kirjoille on mahdollinen. Työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla ja toivottu aloitusajankohta on syyskuun 2021 aikana.

Jäämme odottamaan hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Asentaja Vihtavuoreen (FI.CO. Oy). Muistathan lisätä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR Consultant Essi Mäkinen Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Essin joko numerosta 040 5673192 tai essi.makinen@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493790
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Essi Mäkinen (essi.makinen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358405673192