(Poistunut julkaisusta)

Asentajia / Viherrakentajia, Puuha Group (Turku)
Puuha Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Puuha Group on suomalainen yritys, jonka sydän sykkii monipuoliselle liikkumiselle. Valmistamme ja maahantuomme fyysistä aktiivisuutta edistäviä leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineitä sekä ympäristökalusteita ja turva-alustoja. Suurin osa Puuhan välineistä valmistetaan ja kootaan tehtaallamme Turussa. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.puuha.com.

Puuha etsii nyt kauttamme ASENTAJIA / VIHERRAKENTAJIA ulkoliikuntavälineiden sekä pihakalusteiden asennustöihin kesäsesonkiin Turkuun. Työ sisältää jonkin verran myös viherrakennustöitä.

Työpäivät alkavat Puuhan toimipisteeltä Turun Itäharjusta, josta lähdetään yhteiskyydityksillä työkohteisiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella. Työt alkavat heti / huhtikuun aikana ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työt jatkuvat mahdollisuuksien mukaan vielä pidemmälle syksyyn.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.