Asentajia vetureiden kunnossapitoon, Kouvola
VR FleetCare

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Kouvolan varikolle! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa.

Haemme asentajia Kouvolan varikolle vetureiden kunnossapitoon. Kouvolan varikko kuuluu vetokalustopalveluihin ja vastaa pääosin Sr1 sähköveturin sekä DV12 ja DR14 dieselvetureiden varikkokunnossapidosta.
 
Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden kuljettamista Kouvolan varikon yksityisraidealueella.
 
Odotamme  sinulta sähköasentajan tai vastaavaa koulutusta sekä kokemusta mekaanisista työtehtävistä, sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin. Työ on vuorotyötä. Jos sinulla on lisäksi positiivinen asenne ja kykenet vaivatta myös itsenäiseen työskentelyyn, saatat olla etsimämme henkilö.

Kokemus raskaankaluston kunnossapidosta sekä Lean osaamisesta luetaan hyödyksi.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä. Mahdollistamme myös kehityksesi huippuasentajaksi ja pääset mukaan kehittämään yhteisiä työskentelytapoja sekä olosuhteita. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja antavat tuotantopäällikkö Miika Pitkänen, puh. 050 4471 321, miika.pitkanen@vr.fi tai työnjohtaja Ville Inkinen, puh. 040 8634 379,  ville.inkinen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439593
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miika Pitkänen (miika.pitkanen (a) vr.fi)
  • Puhelin: 050 4471 321
  • Sijainti: Kouvola, Kymenlaakso