(Poistunut julkaisusta)

Asentajia teollisuuteen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haemme nyt Seinäjoen alueelle osaavia ja oma-aloitteisia teollisuuden asentajia. Tässä tehtävässä työnkuvasi on monipuolinen ja työskentelykenttä on vaihteleva. Tukenasi on osaava asennustiimi sekä yhteisöllinen ja arvostava ilmapiiri.

Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon. Aikaisempi työkokemus asennuksesta teollisuudessa sekä alalle soveltuva ammattitutkinto sekä TIG-hitsaustaito antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Harri Kankaanpää, p. 040 5410 606 tai työnjohtaja Topi Hamm, p. 0400 864 490. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 14.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.