(Poistunut julkaisusta)

Asentajia teollisuuden työtehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsimme asiakkaallemme asentajia pitkiin työsuhteisiin teollisuuden erilaisiin työtehtäviin.

Työssäsi toimit erilaisissa mekaanisissa asennustehtävissä valmistavan teollisuuden parissa. Valmistettavat laitteet ovat pääasiassa raskaita työkoneita sekä niiden osia. Tässä tehtävässä toimenkuvasi on monipuolinen ja tulet saamaan hyvän perehdytyksen sekä mahdollisesti koulutusta myös työsuhteen aikana.

Menestyäksesi tehtävässä, toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta mekaanisista asennuksista, esimerkiksi hydrauliikasta. Meille ei ole väliä, oletko hankkinut osaamisesi koulun penkillä, työelämässä vai vapaa-ajan harrastuksissa. Saatat olla etsimämme henkilö, jos esimerkiksi huollat itse omat autosi ja työkalut pysyvät muutenkin käsissäsi.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus. Eduksi katsomme voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta tarvittaessa pääset kursseille myös meidän kauttamme.

Työt alkavat valittujen henkilöiden osalta nopeasti sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Miika Lähteenkorva, 050 400 3817.