(Poistunut julkaisusta)

Asentajia teollisuuden putkistoprojektiin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haemme asiakasyrityksellemme asentajia teollisuuden putkistoasennustöihin Porvoon Kilpilahteen. Työt edellyttävät asennustaitoa, mutta esimerkiksi putkihitsausosaamista ei vaadita. Aloitus projektissa on hyvinkin pian, ja töitä on tarjolla alustavasti ainakin elokuun loppuun saakka.

Asentajana työskentelet osana teollisuuden putkistoprojektia tehden putkistojen asennus-, hionta-, sovitus- ja palosuojaustöitä. Työssäsi päivät voivat olla pitkiäkin ja tekevälle riittää varmasti töitä. Tehtävät edellyttävät putkiasennustaitoja ja toivommekin hakijalta aiempaa kokemusta teollisuuden/vast. putkistoprojekteista. Lisäksi voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Odotamme sinun olevan työntekijänä yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet tarkka ja toimit luontevasti myös tiimissä. Olet lisäksi laatutietoinen ja pyrit työssäsi aina asiakasta tyydyttävään lopputulokseen.

Tarjoamme sinulle haastavan asentajan tehtävän kilpailukykyisellä palkkauksella. Tehtävään voit hakea niin läheltä kuin kaukaakin, sillä järjestämme pidemmän matkan päästä tuleville majoituksen. Valitut henkilöt aloittavat tehtävässä sopimuksen mukaan hyvinkin pian.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Tomi Partanen joko puhelimitse +358 45 7881 3946 tai sähköpostitse tomi.partanen@barona.fi.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.