(Poistunut julkaisusta)

Asentajia, Telatek Service Oy, Pirkanmaa, Suomi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Telatek Service Oy:lle Pirkanmaan yksikköön useampaa huolto- ja korjausasentajaa teollisuuskohteisiin.

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa. Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Naantalista, Porvoosta, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta. Henkilöstöä yhtiöissä on yhteensä noin 100 ja liikevaihto on noin 12milj€

Työtehtävät voivat olla mm. erikoiskunnossapitoa, mekaanista asennusta, laakerinvaihtoa, turbiinihuoltoa, kattilalaitosten pinnoituksia. Työ tapahtuu yrityksen asiakkaiden tiloissa ympäri Suomen, työ on sesonkiluotoista ja projektiluontoista. Teemme työsopimuksen projektikohtaisesti ja pystyt aina itse päättämään, haluatko lähteä työkeikalle. Kohteissa on asuntomahdollisuus ja työpäivät ovat usein pitkiä.
 
 Toivomme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta teollisuuden mekaanisesta asennuksesta 
  • hitsaajan- tai asentajan koulutus tai työssä oppinut alan ammattilainen
  • asennus- ja suunnittelupiirustusten lukutaitoa
  • tiimityötaitoja
  • itsenäistä työskentelytapaa 
  • joustavuutta ja matkustusvalmiutta
  • työturvallisuuskorttia
  • hitsaustaito katsotaan eduksi

Telatek Service Oy:llä on käytössään laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaava, ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimin tuki. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana.
 
Työsopimus tehdään Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa ja on määräaikainen. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidempäänkin. Palkkaus sovitaan tehtävään soveltuvuuden mukaan.