(Poistunut julkaisusta)

Asentajia Sastamalaan
Fortaco Ostrobothnia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018
Fortaco Ostrobothnia Oy
Fortaco on Euroopan johtava sopimusvalmistaja, jonka ydinliiketoiminta-alueita ovat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit sekä kokoonpanot ajoneuvo- ja materiaalinkäsittelysektorille. Fortaco tarjoaa myös suunnittelu- ja tuotekehityspalveluja teknologiaosaston kautta. Palvelu kattaa muotoilun, suunnittelun, ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka. Fortacolla on kahdeksan tuotantoyksikköä viidessä eri maassa (Suomi, Viro, Puola, Slovakia, Unkari), joissa työskentelee yhteensä 2200 työntekijää. Turvallisuus, korkea laatu ja toimitusvarmuus ohjaavat toimintaamme ja takaavat menestyksen asiakkaidemme lopputuotemarkkinoilla.
Toimenkuva
Haluatko mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn huipputeknologian parissa? Etsimme asiakkaallemme Sastamalaan mekaanisia asentajia erilaisiin ajoneuvo- ja materiaalikäsittelysektorin kokoonpanotöihin.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta mekaanisista asennustöistä. Työssäsi tarvitset myös piirustusten lukutaitoa. Omaat vastuullisen ja huolellisen työotteen ja sopeudut hyvin tiimityöskentelyyn. Kykenet tarvittaessa vuorotöihin.
Koulutus ja työkokemus
Soveltuva koulutus on esim. koneenasentaja tai raskaan kaluston asentaja. Soveltuva työkokemus mekaniikan parista ja aito kiinnostus alaa kohtaan ovat kuitenkin ratkaisevampia.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakijoiden haastattelut aloitetaan jo hakuaikana joten toimi nopeasti! Täytä hakemus verkkosivuillamme www.vmp.fi tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen huittinen@vmp.fi.
Kesto
yli 6 kk
Lisätietoja
Helena Kiviranta, Helena.Kiviranta@vmp.fi, 0445964500
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.