Asentajia sähköisten komponenttien korjaukseen
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme asentajia rautatiekaluston kunnossapitoon VR Groupin Ilmalan varikolle. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja noin 1000 työntekijän voimin.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset sähkömekaanisten ja elektronisten laitteiden ja komponenttien kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vikakorjaus-, sekä kehitystyö. Työ on kokoaikatyötä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (automaatio-asentaja / sähköasentaja /  instrumentointi tai vastaava koulutus). Elektroniikan ja sähkömekaanisten komponenttien tuntemus katsotaan eduksi. Hakuprosessiin sisältyy mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisäksi saat kauttamme suuren konsernin edut, kuten matkustusedun junissa, laajat palvelut työterveyshuollossa sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistyslomaedut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jyri Tuomaala, puh. 040 8625 051 ja vastaava työnjohtaja Ville Viinikka, puh. 040 8625 333.
 
Jätäthän hakemuksesi 1.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146404
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jyri Tuomaala (jyri.tuomaala (a) vr.fi)
  • Puhelin: 040 8625 051
  • Sijainti: Helsinki