(Poistunut julkaisusta)

Asentajia sähköisten komponenttien korjaukseen
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Etsimme asentajaa rautatiekaluston kunnossapitoon VR Groupin Ilmalan varikolle. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja noin 1000 työntekijän voimin.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset sähkömekaanisten laitteiden ja komponenttien kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vikakorjaus-, sekä kehitystyö.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (automaatio-asentaja/sähköasentaja/instrumentointi tai vastaava). Sähkömekaanisten ja pneumaattisten komponenttien tuntemus luetaan eduksi. Hakuprosessiin sisältyy mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ on kokoaikatyötä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jyri Tuomaala, puh. 040 8625 051 ja tekninen asiantuntija Sami Töytäri, puh. 040 866 3448.
 
Jätäthän hakemuksesi 4.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.