(Poistunut julkaisusta)

Asentajia reissutyöhön
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme huolellisia asentajia / loppukokoonpanijoita asiakasyrityksellemme Joroisiin.

Työtä tehdään osana asennustiimiä joustavasti eri asennustyökohteissa, joten edellytämme matkustusvalmiutta sekä hyviä tiimityötaitoja. Työ sisältää myös yön yli reissuja. Hakijan tulisi kuitenkin kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Palkattavalta henkilöltä edellytämme aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyvää kuvanlukutaitoa sekä kokemusta putkisto- ja putkisto-osien kokoonpanosta.

Noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta, palkkaus sovitaan kokemuksen mukaan.

Työsuhde on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen. Mahdollista myöhemmin keskustella jatkosta asiakasyrityksen kirjoilla.

Jätäthän hakemuksesi pian, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Mari Laitinen / 0444124279 / mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ja Iina Pyymäki / 0400480613 / iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.