(Poistunut julkaisusta)

Asentajia rautatiekaluston kunnossapitoon
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsimme asentajia VR FleetCarelle vetokalustonkunnossapitoon Joensuun varikolle. Vetokalustonkunnossapito vastaa diesel- ja sähkövetureiden, sekä kiskobussien kunnossapidosta.

Tehtäviisi kuuluvat rautatiekaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Suorittamiisi vikakorjauksiin kuuluu sähkö- ja mekaanisten järjestelmien korjausta. Työ sisältää myös rautatiekaluston kuljettajan tehtäviä varikon raiteiston alueella.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta, terveydentilaa ja ammatillista koulutusta esim. automaatioasentaja tai sähköasentaja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta. Työ edellyttää valmiutta työskennellä 3- vuorotyössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Janne Westman, puh. 0408640347 tai sähköpostitse janne.westman@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.