(Poistunut julkaisusta)

Asentajia rautatiekaluston kunnossapitoon, Helsinki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle Ilmalaan! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa.

Haemme nyt asentajia Helsingin varikon vetokalustokunnossapitoon, joka kuuluu vetokalustokunnossapidon alaisuuteen ja vastaa pääosin Sr2 sähköveturin varikkokunnossapidosta. Lisäksi teemme Sr1 ja Sr3 sähkövetureiden kunnossapitoa.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden siirtoa rajatulla alueella.

Odotamme sinulta sähkö- tai mekaanisen asentajan koulutusta ja työkokemusta sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin, työ on vuorotyötä.
Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä huippuasentajaksi ja kehittää työskentelytapoja sekä olosuhteita. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Petri Kehä 040 8621 738 petri.keha@vr.fi sekä kunnossapitopäällikkö Sauli Takala 040 8627 400 sauli.takala@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.