(Poistunut julkaisusta)

Asentajia raskashuollon kalustotuotantoon, Helsinki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle Ilmalaan! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa.
 
 Haemme asentajia kaukoliikenteen kunnossapidon raskashuollon kalustotuotantoon. 

Raskashuollon kalustotuotanto vastaa Pendolino-junien , matkustajavaunujen , lähiliikennejunien kunnossapidosta ja tulevana syksynä käynnistyy metrojunien saneerauksen sarjatuotanto. Pääset osaksi noin 60 ammattilaisen työyhteisöä.
 
 Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ on vuorotyötä, joten toivomme, että sinulla on kokemusta vuorotyöstä.
 
 Odotamme, että sinulla on mekaanisen- tai sähköisen kunnossapidon koulutus ja kokemusta alalta.
 
 Sovit hyvin joukkoomme, kun olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön.
 
 Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa 15.6-30.6 välisenä aikana tuotantopäällikkö Timo Laiho puh. 040 8663 759 tai sähköpostitse Timo.Laiho@vr.fi
 
 Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.07.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työnteijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.