(Poistunut julkaisusta)

Asentajia pihakivien asennukseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme asentajia pihakivien asennukseen!
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta pihakivien asennuksesta sekä työturvallisuuskorttia. Toivomme reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Työkohteet sijaitsevat Jyväskylän sekä Äänekosken alueella, joten sinulla tulee olla auto käytössäsi.
Muut tiedot
Työt alkavat heti ja kestävät syyskuuhun saakka. Työ on kokoaikainen 40h/viikko ja työaika on klo 7-15:30. Palkkaus määräytyy Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi tai sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
4kk
Lisätietoja
Amira Omran, Amira.Omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.