(Poistunut julkaisusta)

Asentajia Pietarsaareen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme asiakkaallemme Pietarsaareen

 

ASENTAJIA

Tehtäviisi kuuluu erilaiset asennus- ja kokoonpanotyöt tuotannossa sekä muita valmistukseen liittyviä töitä.

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä. Sinulla on hyvät kädentaidot ja olet kiinnostunut tekniikasta.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ma-pe ja 3 kuukaudenmääräaikaisen työsuhteen vakavaraisen yrityksen palveluksessa. Työhön sisältyy kattava perehdytys asiantuntevalta henkilökunnalta.

 

TYÖ ALKAA TAMMIKUUN AIKANA tai SOPIMUKSEN MUKAAN                                       

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Amanda Rytioja puhelin 044 272 6531 tai HR koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.