(Poistunut julkaisusta)

ASENTAJIA, Pääkaupunkiseutu
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

 

Etsimme logistiikka- ja eri teollisuuden alojen asiakkaillemme ahkeria ja ammattitaitoisia asentajia. Tehtävät sijoittuvat eri asiakasyrityksiimme pääkaupunkiseudulla. Työsuhteiden pituudet ja työajat vaihtelevat, joten tavoitteemme on löytää sinun elämäntilanteeseesi sopivin tehtävä.

Arvostamme alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta teknisistä asennus- tai huoltotehtävistä. Taustasi voi olla esimerkiksi sähkö-, elektroniikka-, automaatio-, kunnossapito- (kone- ja metalliala) tai autoalan parista. Voit osoittaa osaamisesi myös harrastuneisuudella edellä mainittujen tekniikan osa-alueiden parissa. Loppujen lopuksi hyvät kädentaidot ja oikea asenne ovat avain tehtävissämme menestymiseen. Eduksesi luemme myös asiakaspalveluhenkisyyden, monipuolisen kielitaidon, sekä toimisto-ohjelmistojen käyttökokemuksen. 

Tavoitteemme on tarjota sinulle mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Manpowerin työntekijänä eri asiakasyritystemme palveluksessa omien tarpeidesi mukaan. Määräaikainen työsuhde kauttamme voi myös johtaa vakituiseen pestiin suoraan asiakkaamme työntekijänä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, sekä millaista työsuhdetta etsit (kesto, sijainti, työajat) ja olemme sinuun yhteydessä sopivan tehtävän avautuessa.

Jätä hakemuksesi painamalla "Hae"-painiketta. Lisätietoja antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.