(Poistunut julkaisusta)

Asentajia moottorikokoonpanoon, AGCO Power Oy, kesätyö
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


AGCO Power on 70 vuotta Nokian Linnavuoressa toiminut dieselmoottoritehdas. Aiemmin Sisu Dieselinä tunnettu tehdas fuusioitiin amerikkalaiseen AGCO-konserniin vuonna 2008. Sulautumiseen liittyvät kymmenien miljoonien eurojen investoinnit nostivat AGCO Powerin yhdeksi maailman merkittävimmäksi dieselmoottorien valmistajaksi. AGCO Powerin moottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa.


Haemmekin nyt AGCO Powerille kesätyöntekijöitä moottorikokoonpanoon. Kesätyöntekijöitä palkataan yhteensä 10 kappaletta eri puolille tehdasta.

Edellytykset:

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, esim. konetekniikan alalta tai metallilinjalta. Myös aikaisempi kokoonpanon tai asennuksen työkokemus sekä kokemus käsi- ja paineilmatyövälineiden käytöstä katsotaan eduksesi. Lisäksi mahdollinen harrastuneisuus koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parissa katsotaan eduksesi.

Viime kädessä valinnat ratkaisee kuitenkin halusi oppia uutta ja kouluttautua moottorikokoonpanon ammattilaiseksi.

Valituilla henkilöillä on mahdollisuus jatkaa kesätyön päätyttyä tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä. Työ sopii hyvin koulun ohessa tehtäväksi työksi.

Tarjoamme:

Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja jatkuvat elokuun loppuun.
Työ on 2-vuorotyötä.
Työpaikan sijainnista johtuen oma auto on välttämätön.

Lisätietoja:

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea! Halutessasi voit kysyä tehtävästä lisätietoa meiltä myös puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsulttimme Noora Mäkinen, suora 050 443 0350.