(Poistunut julkaisusta)

Asentajia mekaanisiin asennuksiin, Helsinki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle Ilmalaan! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa.

Haemme asentajia matkustajaliikenteen raskastuotannon kunnossapitoon Helsingin varikolle. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja.

Asentajana vastaat rautatiekaluston telihuollosta. Etsimämme henkilö on mekaanisiin asennuksiin kykenevä sähköasentaja. Työ itsessään on pääsääntöisesti mekaanista asennusta mutta kyettävä myös sähkörasiakytkentöihin, sähöpiirustusten lukuun sekä mahdollisesti  2-vuorotyöhön.

Odotamme työn vaatimaa peruskoulutusta esim. sähköasentaja. Eduksi luetaan muutaman vuoden mekaniikan, pneumatiikan sekä hydrauliikan asennuskokemus. Odotamme kykyä työskennellä ryhmässä sekä halua tehdä työ laadukkaasti. Jatkuva parantaminen ja työturvallisuus ovat osa jokaisen työntekijän roolia.

Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Petri Kivi puh.0408625499 tai sähköpostitse petri.kivi@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.06.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.