(Poistunut julkaisusta)

Asentajia Loviisaan veneiden kokoonpanoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018Työn kuvaus:
  Onko veneily intohimosi ? 

Etsimme asiakkaallemme Boomeranger Boats Oy:lle Loviisaan sähköasentajia veneiden kokoonpanoon.  
Boomeranger Boats Oy on erikoistunut RHIB-veneiden suunnitteluun sekä valmistukseen viranomais- ja sotilaskäyttöön. Työsuhde on kokoaikainen ja aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus. 

Vastaat työssäsi RHIB-veneiden sähköjärjestelmien asentamisesta ohjauskonsoleihin sekä veneen runkoon.  

Toivomme sinulta kokemusta sähköasennuksista, esimerkiksi ajoneuvojen osalta. Sinulla on motivoitunut asenne työntekoon ja haluat oppia uutta. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja toimit työssäsi tarkkuutta vaativalla tavalla. Kiinnostuksesi veneilyä kohtaan katsotaan eduksesi tehtävää hakiessa. 
 
Tarjoamme sinulle työpaikan jatkuvasti kasvavassa kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Pääset työskentelemään uusissa tuotantotiloissa sekä mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Saat perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin ympärillesi. Sinulla on myös mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Sales Manager Martti Hannola, p. 040 663 4033, martti.hannola@adecco.fi . 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  PORVOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Martti Hannola


Toimipaikka:  Kotka