(Poistunut julkaisusta)

Asentajia linjakokoonpanoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Oletko juuri kotiutunut armeijasta tai pidätkö välivuotta? Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä ja haluat tehdä työtä käsilläsi?

Haemme asiakkaallemme Dinolift Oy:lle Loimaalle ASENTAJIA LINJAKOKOONPANOON määräaikaiseen työsuhteeseen.

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestä www.dinolift.com/

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä linjakokoonpanoon vaiheittaiselle valmistuslinjalle, jossa valmistetaan henkilönostimia. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja työtunteja päivässä on 8,5.

Toivomme hakijoilta hyvää käsimotoriikkaa, hyviä käytöstapoja sekä hyvää työmotivaatiota. Suomen kielen taitoa tarvitaan työohjeiden tulkintaan.

Alan koulutus tai aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä työhön koulutetaan. Asenne ratkaisee aina! Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. 

Tarjoamme työtä, jossa pääsee kehittymään ja haastamaan itseään. Työ on aluksi määräaikainen heinäkuuhun 2019 asti ja tämän jälkeen on mahdollista jatkaa asiakasyrityksen työntekijänä. Työt alkavat tammikuussa 2019.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Voisiko tämä tehtävä olla sinun tuleva työsi? Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 30.11. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti etsimiemme henkilöiden löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland/

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi