(Poistunut julkaisusta)

Asentajia lämmönvaihtimien huoltoprojektiin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme asiakkaallemme asentajia lämmönvaihtimien huoltoprojektiin Kilpilahden suursesokkiin.

Projektin tarkoituksena on pestä ja huoltaa raskaan puolen lämmönvaihtimia. Haemme nyt asentajia lämmönvaihtimien purkuun sekä uudelleenasennukseen. Projekti alkaa arviolta huhtikuun puolivälissä 2020 ja kestää noin kuukauden. Asunto projektin ajaksi järjestyy tarvittaessa työpaikan läheisyydestä.

Odotamme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi
  • Voimassaoleva työturvallisuuskortti

Edellytämme sinulta lisäksi kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, nykyaikaisten tietojärjestelmien toimintaperiaatteiden osaamista, asennuskokonaisuuksien hallitsemista ja yleisesti laajaa teknistä osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Voit olla juuri valmistunut ja urasi alkutaipaleella oleva reipas ja motivoitunut tekijä tai jo alalta kokemusta kerryttänyt rautainen ammattilainen. Joka tapauksessa odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja sinulla on halua oppia uutta sekä kehittyä omassa työssäsi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, omaat tarkkuutta ja toimit luontevasti myös tiimissä.

Työtä tehdään pitkissä päivävuoroissa. Projektiin valituilta odotamme valmiutta myös viikonloppuina työskentelyyn.

Jos tunnistit itsesi ja haluat ottaa haasteen vastaan, täytäthän nopeasti hakemuksen, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Tomi Partanen 045 7881 3946, tomi.partanen@barona.fi.