(Poistunut julkaisusta)

Asentajia lähiliikennejunien kunnnossapitoon, Helsinki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle Ilmalaan! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa.

Haemme lähiliikennejunien kunnossapitoon asentajia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin varikolle. Työ on vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti junakaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Etsimme sähkö/automaatio/mekaanisen taustan omaavia asentajia. Kylmälaiteosaaminen lasketaan eduksi.

Odotamme, että sinulla on sähköasentajan, automaatioasentajan tai jonkin mekaanisen alan koulutus tai vastaavat tiedot. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön.

Sinulla on kykyä ja halua kehittyä huippuosaajaksi junakaluston asentajatehtävissä.

Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jaakko Vesanto, puh. 040 8625344 tai sähköpostilla jaakko.vesanto@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.