(Poistunut julkaisusta)

Asentajia Kurikkaan
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Haemme asentajia kokoonpano- ja asennustehtäviin asiakasyrityksellemme Kurikkaan.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu asiakkaan tarpeesta riippuen.

Toivomme sinulta:

  • sähköalan koulutusta ja/tai työkokemusta kokoonpanosta
  • reipasta ja motivoitunutta asennetta
  • oma-aloitteisuutta
  • sähköpiirustusten lukutaitoa

Työ on 2-vuorotyötä ma-pe, iltavuoro on joka 3. viikko. Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat asiakkaan tarpeesta riippuen.

Tarjoamme mukavan työyhteisön lisäksi mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista ammattitaitoisten työntekijöiden opastuksella.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 3.4.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.