(Poistunut julkaisusta)

Asentajia, Kouvola
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Etsimme nyt asentajia Kouvolan varikolle. Kouvolan varikko kuuluu vetokalustokunnossapidon alaisuuteen ja vastaa diesel Dv12- ja Dr14- sarjojen sekä sähköveturien Sr1 kunnossapidosta.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden kuljettamista Kouvolan varikon yksityisalueella.

Odotamme sinulta sähkö- tai mekaanisen asentajan koulutusta ja työkokemusta sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin. Lisäksi sinulla on valmiudet tehdä vuorotyötä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä huippuasentajaksi ja kehittää työskentelytapoja ja olosuhteita.

Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Timo Ylitalo puhelimitse 040 8634 106 sekä sähköpostitse timo.ylitalo@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 1.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.