Asentajia ja kalustajia Harju Elekter Oy, Ulvila
Go On

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2021

Etsimme Harju Elekter Oy:lle Ulvilaan kytkentätaitoisia kojeistoasentajia sekä sähkökaappien kalustukseen tekijöitä

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatio-tekniikan rakentajista sekä sähkönjakelu sektorin toimittajista. Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 130 henkilöä.

Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä. Koko konsernissa työskentelee noin 800 alan ammattilaista www.harjuelekter.fi

Tuemme asiakkaittemme menestystä, täytämme lupauksemme ja panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Työskentelemme sekä sopimusvalmistusperiaatteella että projektiluonteisesti. Palvelumme kattaa asiakkaan haluaman laajuuden, esisuunnittelusta - huoltoon.

Haemme nyt Harju Elekter Oy:lle kytkentätaitoisia KOJEISTOASENTAJIA piharasiakokoonpanoon sekä sähkökaappien KALUSTAJIA

Toivomme sinulta sähköalan perustutkintoa, mutta koulutus ei ole pakollinen. Tulet toimimaan tuotannossa ja työhösi kuuluu itsenäinen työskentely kojeistoasentajana tai  kalustajana. Työ on toistotyötä, jossa lyhyet, samanlaiset työvaiheet toistuvat tavan takaa. Toistotyössä työvaiheet muistuttavat toisiaan kestoltaan, voimankäytöltään ja työliikkeiltään.


- Työ alkaa heti sopivan löydyttyä ja kyseessä on pitkä määräaikaisuus.
- Palkkaus teknologia TES mukaan.

Eduksi siis katsotaan:
- Sähkö/automaatioalan perustutkinto, mutta ei ole pakollinen
- Piirustusten lukutaito, ei pakollinen
- Jos on aiempaa kokemusta kytkentätöistä niin hyvä, mutta ei pakollista

Jos tunnistit itsesi tästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Go On Pori, pori@go-on.fi tai p. 044-9802826 (arkisin klo 9-16)

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.//

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot