(Poistunut julkaisusta)

Asentajia ja Hitsaajia, Pieksämäki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Haemme toimintojemme laajentuessa useita asentajia ja hitsaajia rautatiekaluston kunnossapitotehtäviin Pieksämäen konepajalle. Pieksämäen konepaja on osa VR Groupin logistiikkadivisioonan kunnossapitotoimintoja. Logistiikan kunnossapito vastaa tavaravaunujen ja ratatyökoneiden huolloista sekä vaunujen osalta myös valmistuksesta noin 200 ammattilaisen voimin. Lisäksi teemme dieselvetureiden kunnossapitoa vetokaluston kunnossapitoyksikölle.

Odotamme, että olet työntekijänä oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen ja motivoitunut työskentelemään sekä ryhmässä että itsenäisesti. On oleellista, että omaat tehtävään sopivan pohjakoulutuksen ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työkokemus ja koulutus mekaanisista- ja koneasennuksista ja/tai hitsauksesta auttaa tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Työn laatu ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat sinulle tärkeitä. Olethan mieleltäsi avoin ja valmis toimimaan eri tehtävissä konepajalla tuotantotarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön tuen ja mahdollisuuden toimia vaihtelevissa työtehtävissä. Pyrimme edistämään työnkiertoa konepajalla ja lisäämään henkilöiden tietotaitoa tarjoamalla eri työtehtäviä eri osastoilla. Tavoitteemme on korkealla ja kehitämme konepajaa Lean-periaatteiden mukaisesti. Haluamme sinut mukaan matkalle rakentamaan tulevaisuuden konepajaa. Otathan haasteen vastaan ja olet valmis kehittämään myös omaa ammattitaitoasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.7.2018 saakka kunnossapitopäällikkö Vesa Pylkkänen, puh. 040 8637 816, sähköpostitse vesa.pylkkanen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.