(Poistunut julkaisusta)

Asentajia huoltoseisokkiin Äänekoskelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Haemme asiakkaallemme 1-2 henkilöä asennustöihin teollisuuden huoltoseisokkiin.

Työ alkaa 20.7 ja kesto on  3 viikkoa. Mahdollisesti ja henkilöiden oma käytettävyys huomioiden, tarjolla voi olla valmistelevia tehtäviä jo edellisellä viikolla.

Toivomme hakijoilta voimassa olevaa hitsausluokkaa puikko 111, mutta tämä ei ole aivan pakollinen, kunhan perus hitsausosaaminen löytyy.

Kokemus teollisuuden työympäristöstä sekä asennus- ja kunnossapitotyöstä katsotaan eduksi. Työturva- ja tulityökortit olisi hyvä olla voimassa.

Jätä hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta. Teemme valinnat tehtävään mahdollisimman pian, mahdollisesti jo haun aikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.