(Poistunut julkaisusta)

Asentajia Haminan Summaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme asiakkaallemme asentajia projektityöhön. Työntekopaikka sijaitsee Haminassa ja työt alkavat marraskuun aikana. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eduksesi katsotaan ICT- tai sähköalan koulutus sekä aikaisempi kokemus alan työtehtävistä. Arvostamme kuitenkin myös muiden alojen koulutusta sekä kokemusta. Haemme tehtävään asenteeltaan reippaita ja motivoituneita henkilöitä, joilla on halua oppia ja kehittyä työssään. Toivomme Sinun olevan aktiivinen, innokas ja oma-aloitteinen. Etsimme sekä uransa alussa olevia että osaavia ammattilaisia.

Toimit tiimisi kanssa projektiluontoisissa toimeksiannoissa kuitukaapelin vetoon, asennukseen ja kytkentään liittyvissä tehtävissä. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti varmistaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen. Huolehdit osaltasi tiimisi suoriutumisesta ja olet valmis ylittämään omat velvollisuutesi toimimalla tiimisi hyväksi.

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät tietoliikenteen parissa. Huolehdimme, että saat laadukkaan työhön tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen vaadittaviin tehtäviin. Kanssamme pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti! Hakuaika päättyy 20.10.