(Poistunut julkaisusta)

Asentajia Fortacolle!
Fortaco Oy Sastamala

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme Fortacon Sastamalan tehtaalle reippaita sähkö- ja mekaanisia asentajia!

Fortaco on Euroopan suurin konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Sen asiakkaita ovat muun muassa maansiirto-, kaivos- ja kuljetusalan laitteita valmistavat yritykset globaalisti. Fortacon Sastamalan tehdas sijaitsee perinteikkäällä Vammaksen teollisuusalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtaalla tehdään monipuolisesti erilaisten liikkuvien työkoneiden kokoonpanoa. Tällä hetkellä tehtaalla työskentelee yli 120 asentajaa, ja kasvu on vahvaa.

Fortaco ja Barona etsivät nyt yhdessä reippaita ja motivoituneita asentajia sekä sähköasennuksiin että mekaaniseen kokoonpanoon! Oletko etsimämme tekijä?

Odotamme Sinulta osaamista mekaanisen tai sähkökokoopanon parissa. Eduksesi katsotaan teknisen alan koulutus tai tekninen harrastuneisuus. Työtä tehdään tiimeissä, joten odotamme Sinulta hyviä tiimityötaitoja ja ahkeraa työotetta. Myös vastuuntuntoisuus ja oma-aloitteisuus ovat ehdottomia ominaisuuksia etsimissämme työntekijöissä. Emme edellytä aiempaa kokemusta juuri vastaavanlaisesta työstä, sillä tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Tekninen osaaminen ja kädentaidot ovat kuitenkin edellytyksiä työlle.

Tarjoamme Sinulle erittäin kannustavan työympäristön, modernit työvälineet sekä aidosti motivoivan palkkauksen. Fortacolla sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi nykyaikaisessa tuotantoympäristössä. Tehdasalueella on laadukas työpaikkaruokala, ja henkilöstölle on tarjolla monipuolisesti mahdollisuuksia harrastaa yhdessä.

Työtä tehdään yhdessä ja kahdessa vuorossa, riippuen työpisteestäsi. Työajoissa on mahdollista käyttää myös liukumia, jolloin kauempaa töistä käyvien on helppo sovittaa työmatkat päivään. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavilla tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö Fortacon porukkaa, hae paikkaa mahdollisimman pian Baronan Careers-järjestelmässä. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluita tehdään jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Jani Karjalainen, jani.karjalainen@barona.fi