(Poistunut julkaisusta)

Asentajia ajoneuvoteollisuuteen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Saako oman kätesi jäljen näkeminen innostuksesi kasvamaan? Haluatko päästä työympäristöön, jossa on kova tekemisen meininki? Kannattaa jatkaa lukemista, sillä me etsimme Lahdessa toimivalle asiakkaallemme näppäräsormisia asentajia ajoneuvoteollisuuden monipuolisiin tehtäviin.

Sinä kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta työkavereiden kanssa yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää. Sinulta vastuunkanto työtehtävien suhteen tulee luonnostaan ja sinulla on työntekoa kohtaan rautainen asenne. Sinulla pysyy erilaiset työkalut vaivatta kädessä ja olet halukas oppimaan myös uusia asioita. Sinulla ei tarvitse olla ajoneuvoalan tai konepuolen koulutusta, mutta jos sinulla on sellainen takataskussa, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. Tärkeintä on sinun työkokemuksesi ja kiinnostuksesi ajoneuvoja kohtaan.

Sinun työtehtäviäsi päivän aikana voivat olla erilaiset metallinkäsittelyyn liittyvät tehtävät, kuten hitsaaminen. Tässä työssä sinulle tulee tutuksi myös komposiitin ja vanerin käsittely. Asentajan tehtävässä sinulle tulee myös eteen ajoneuvon varustelutehtäviä.

Sinun työaikasi on ma-pe klo 7-15.30. Työllistyt ensin määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä pidempään työsuhteeseen. 

Jos siis olet ajoneuvoista syttyvä, reipas ja hyvällä asenteella varustettu tyyppi, niin etsimme juuri sinua! Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten verkkosivujemme kautta. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.