(Poistunut julkaisusta)

ASENTAJIA, Ab A. Häggblom Oy
Ab A. Häggblom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Ab A. Häggblom Oy
Ab A. Häggblom Oy on merkittävä kansainvälinen konepaja-alan toimija. Häggblom on teknologialtaan huippuluokkainen ja päämäärätietoisesti kehittyvä telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen merkittävä valmistaja Pohjois-Euroopassa. Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämä etabloituminen Ruotsiin - Häggblom Sverige toimii koko valtakunnan kattavasti - luo entistä vahvemman perustan toiminnan kasvulle. Häggblomin asema tulevaisuuden markkinoiden johtavana telakäyttöjen, kauhojen ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntijana on vahvan osaamisen ja tekemisen siivittämä. Lisätietoja www.haggblom.fi.
Toimenkuva
Etsimme Ab A. Häggblom Oy:lle ammattitaitoisia

ASENTAJIA raskaankaluston huolto- ja korjaustyöhön kaivoskonehuoltoon Sotkamoon.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta raskaankaluston asennustöistä, hitsaustaito luetaan eduksi. Normaalin huolto- ja kunnossapito-osaamisen lisäksi toivomme hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti vaihtelevissa olosuhteissa. Ymmärrät työturvallisuuden tärkeyden, jota noudatat 100%:sti.
Koulutus ja työkokemus
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen vakituisen työsuhteen, jota tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti vakavaraisessa yrityksessä ja olla osana ammattitaitoista tiimiä.
Muut tiedot
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kajaani@vmp.fi viimeistään 18.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin myyntipäällikkö Michael Perander puh. 040 307 5303 tai michael.perander@vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Michael Perander, Michael.Perander@vmp.fi, 0403075303
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.