(Poistunut julkaisusta)

Asentajat/Millog Oy, Pansio
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Haemme Merijärjestelmät -toimialalle Turun Pansioon

KAHTA ASENTAJAA

rannikonvalvonta- ja viestijärjestelmien pariin.

Tehtävässä menestymistä tukee sähkö-, tietoliikenne- tai elektroniikan soveltuva ammatillinen koulutus sekä tuntemus IP -verkkotekniikasta sekä perustason tietotekniikankäsittelytaidot. Erityisesti viestijärjestelmien osalta eduksi luemme Linux-käyttöjärjestelmän sekä satelliittijärjestelmien tuntemuksen.

Toivomme sinulta huolellisuutta, täsmällisyyttä ja kykyä sopeutua muutoksiin. Tehtävässä tarvitset sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että hyviä ryhmätyötaitoja. Lisäksi odotamme matkustusvalmiutta ja kykyä työskennellä korkeilla paikoilla. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä positiivista palveluasennetta.

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavien kollegoiden tuen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Jussi Poikoselta (rannikonvalvontajärjestelmät), puh. 040 3157928 etunimi.sukunimi@millog.fi, ryhmäpäällikkö Tuula Pekkalalta (viestijärjestelmät), puh. 040 3157939 etunimi.sukunimi@millog.fi tai osastopäällikkö Pekka Mäntylältä, puh. 040 315 7935 etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.5.2018 mennessä www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.