(Poistunut julkaisusta)

Asentajaryhmän vetäjä
Teampac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme tuotantolinjojen tuotevaihdoista ja kunnossapidosta vastaavaa

ASENTAJARYHMÄN VETÄJÄÄ

Tässä tehtävässä olet avainasemassa Teampacin toiminnallisen tehokkuuden mahdollistajana. Tulet vastaamaan asentajaryhmän töiden suunnittelusta ja kustannustehokkaasta ohjaamisesta. Vastuualueellesi kuuluvat linjojen tuotevaihdoksiin liittyvät asennukset, laitteiden ja kiinteistön huollot, varaosahankinnat ja laitehankintaprojektien vetovastuu. Kehität systemaattisesti asennustoimintaa ja olet aktiivisesti mukana tuotannon kehitysprojekteissa. Työskentelet yhteisten tavoitteiden saavuttamisen ja tuloksellisuuden varmistajana. Tukenasi on työyhteisö, joka hallitsee koko tuotteistusprosessin tuotekehityksestä laadukkaaseen ja tehokkaaseen tuotantoon.

Sinusta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteista asennetta, vahvaa ongelmanratkaisukykyä, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä kykyä kannustaa ja innostaa muita. Sinulla on vahva tekninen tietämys ja aikaisempaa kokemusta kunnossapito- ja asennustöiden työnjohdosta. Kansainvälisen työympäristömme ja asiakaskuntamme vuoksi tarvitset hyvät kommunikointitaidot suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus.

Muutama sana meistä

Täällä Loviisan Liljendalissa sinua kollegaksi odottaa 60 hengen osaava porukka, jolla on vauhdikas tekemisen meininki. Teemme töitä tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa! Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseviin toimitiloihimme ollaan suunnittelemassa mittavia laajennusinvestointeja.

Kanssamme pääset mielenkiintoiseen rooliin ja tämä tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen. Erinomaisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja tuotteisiimme.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Personnel Groupin konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477. Lunasta paikkasi ja kerro meille 21.10.2018 mennessä osaamisestasi ja motivaatiostasi. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi palkkatoiveesi.