(Poistunut julkaisusta)

Asentaja/pinnoittaja (suorarekrytointi)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

AK Roll Service Oy on kansainvälinen telojen ja telapinnoitusten erikoisosaaja tarjoten maailmanluokan tuotteita ja palveluja erityisesti paperiteollisuudelle. Yrityksen historia ulottuu lähes sadan vuoden taakse ja olemme ylpeitä pitkäaikaisesta kokemuksestamme ja hyvistä asiakassuhteista.

Tutustu asiakkaaseemme lisää heidän kotisivuillaan: www.ak-roll.fi/

Haemme rekrytointitoimeksiantona heidän 30 ammattilaisen henkilöstöön lisävahvistukseksi asentajaa/pinnoittajaa!

Työt keskittyvät pääasiassa paperiteollisuuden telojen valmistuksen ja huollon eri vaiheisiin. Työ sisältää muun muassa telojen laakerointi-, huolto-, kokoonpano- ja purkutöitä. Hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan mahdollisuus opetella myös telojen PU-pinnoitustehtäviin.

Hakijan "checklist":

- Tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus

- Kokemus konepaja- ja/tai kunnossapitotöistä

- Kokemus telahuolloista katsotaan eduksi

- Joustavuus ja oppimishalukkuus

Palkkaus Teknologiateollisuuden TES. Työaikamuoto on päivätyö ja työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä, joten hae paikkaa kotisivujemme kautta jo tänään! Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa. Valittu tekijä rekrytoituu suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi